dinfonsterpartner_250

Innerdörrar Dooria

Innerdörr

Många kunder som köper ytterdörrar från oss vill gärna köpa innerdörrar också. Vi tolkar det som förtroende.
Med en innerdörr sätter du en personlig prägel på ditt hem oavsett om din smak drar åt det moderna hållet eller det klassiska hållet. Med glaspartier i dörren öppnar du upp hemmet och släpper in ljus.
Vi har valt att arbeta med Doria innerdörrar som håller en mycket hög kvalitet.


Snygga innerdörrar förstärker hemmets karaktär. Inget hem är det andra likt så välj innerdörrar utifrån din egen stil. Våra massiva innerdörrar är designade för att passa in olika miljöer i hemmet, allt ifrån klassisk till modern stil. Du kan välja nästan allt du önskar, pardörrar, skjutdörrar, kulör, fanér och olika glasöppningar. Kombinera gärna med en karm med tätningslist för extra ljuddämpning, dörren stängs då med ett behagligt klick. Är du mitt uppe i ett renoveringsprojekt och inte vill byta ut karmen så låt inte det vara ett hinder för en ny dörr. Det är faktiskt mycket enklare än vad man tror att byta dörrblad.

Lätta innerdörrar finns i lika stilarter, allt i från klassiska spegeldörrar till släta moderna dörrar. Dörrarna har en fyllning av honeycomb och är ett prisvärt alternativ till en massiv dörr. Dessa dörrarna finns i formpressat och i slätt utförande.