dinfonsterpartner_250

Om oss

Varför välja Din Fönsterpartner?

Vi på Din fönsterpartner startade i Helsingborg 2004 och företagets namn var Design & Fritid. Inriktningen var att erbjuda dig som privatperson, företagare och institutioner produkter och lösningar som hjälper dig i vardagen. När du bygger nytt, renoverar eller bara finns ett behov att förändra för att göra livet enklare. Det kan vara att byta ut något som inte fungerar längre eller inte designmässigt känns rätt.

Det vi inte gör själva har vi samarbetspartners som hjälper till med. Hela tiden söker vi efter nya produkter, idéer och lösningar till vårt företag.

Nu har affärsverksamheten kommit så långt att den stora delen i vår verksamhet ligger på försäljning och byte av fönster, ytterdörrar, innerdörrar, uterum etc. Därför har vi beslutat om att byta företagsnamn till Din Fönsterpartner.  Det genuina i Design & Fritid såsom garderober, lyktor etc. följer med in i det nya företaget.

Vi har vårt kontor i Glumslöv som ligger vacker beläget ute vid kusten i nordvästra Skåne mellan Helsingborg och Landskrona. Ett trevligt samhälle, där man har en vacker vy över Ven och Öresund. Här finns det över 2100 invånare med många besökare som njuter av utsikten från Glumslövs backar.

Våra produkter håller hög kvalitet till förmånliga priser. Visionen är nöjda och belåtna kunder.

Kontakta oss gärna vi denna sida. Klicka här.

Org. Nr 556954-3670

Innehar F Skattsedel

Var prismedveten - Fönster med lågt U-värde är billigare i längden än fönster med högt U-värde. Välj därför fönster med så lågt U-värde som möjligt. Det tjänar både du och miljön på.